Jan Barták

catering manager 

Honza realizuje catering již více než 10 let a na jeho práci je vidět, že catering ho „prostě baví Po tříleté pauze, kdy působil jako manager Tipsport arény v Pardubicích se před dvěma roky vrátil do vedení divize Coloseum Catering
a vede ji dodnes. Honza má za sebou stovky úspěšných akcí a spokojených klientů. 

Kamila Bohatová

personal manager 

Na každou akci pro naše klienty je potřeba usměvavý a proškolený personál, který zajistí, aby se hosté vždy cítili příjemně. V naší divizi se o to stará Kamila již několik let. Zvládne také realizovat akce menšího typu. 

Jiří Kratěk

Šéfkuchař

Jirka pracuje pro naší divizi více jak 9 let a catering je jeho koníčkem. Je kreativní a rád přijímá velké výzvy. Inspiraci získával mimo jiné při svých pracovních zkušenostech při působení v Austrálii.

Tomáš Hobza

Live cooking

Tomáš pracuje v cateringu již několik let. Po tříleté přestávce se do naší společnosti před dvěma lety opět vrátil a je silnou posilou v teamu. Věnuje se převážně přípravě teplých pokrmů na cateringové akce a miluje Thajskou kuchyni.

Pavel Louda

Šéfcukrář

Dezerty, které Pavel již řadu let připravuje pro naše hosty, ještě nikoho nezklamaly a jsou vyhledávanou pochoutkou na našich cateringových akcích. Můžete tak ochutnat klasické coffeebreakové koláčky nebo vynikající porcové dezerty, které jsou vlastní výroby. Pavel umí připravit také domácí chléb a italské pečivo nebo výbornou zmrzlinu pro děti.